Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Szép sötét Vanessám
Szép sötét Vanessám
3 999 Ft

Szép sötét Vanessám

"Briliáns és lélegzetelállító" Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője

3 999 Ft
Részletek

"Briliáns és lélegzetelállító" Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője

A The New York Times, a USA Today, az Entertainment Weekly, a Marie Claire, az Elle, a Harper's Bazaar, a Newsweek, a The Sunday Times és a The Guardian által lejobban várt könyv 2020-ban.

Az okos és ambiciózus, mindössze tizenöt éves Vanessa Wye viszonyba bonyolódik nála huszonhét évvel idősebb, karizmatikus irodalomtanárával, Jacob Strane-nel. Tizenhét évvel később egyre több, a hatalmával és a tekintélyével visszaélő férfi ellen indul eljárás, és váratlanul Strane-t is szexuális zaklatással vádolja meg egy volt tanítványa, aki Vanessához fordul segítségért.
Vanessa lehetetlen választással szembesül: hallgasson, hiszen hajdani kamasz énje önként vállalta ezt a kapcsolatot, vagy értékelje újra a múlt eseményeit?
Hogyan hagyhatná cserben az első szerelmét, aki alapvető hatást gyakorolt az egész életére? Lehetséges lenne, hogy a férfi, akit tinédzserként szeretett, egyszerűen csak manipulálta őt? De hogyan lehetne ő áldozat, ha semmire sem kényszerítették? Egyáltalán mi az igazság, és mi történt valójában az iskolában?

Adatok
ISBN:
9789634335955
Kiadó:
Libri Könyvkiadó Kft.
Szerző:
Kate Elizabeth Russell
Oldalszám:
456
ezt is ajánljuk
Vélemények