Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

NHK: Nagymamák és nagypapák világa
NHK: Nagymamák és nagypapák világa
3 490 Ft

NHK: Nagymamák és nagypapák világa

Létezik egy világ, ahol nagyszülőnek lenni sokkal fontosabb, mint miniszterelnöknek, legalábbis Dzsepetto nagypapa szerint.

3 490 Ft
Részletek

Ebben a világban Utazó nagymama mindig bőröndökkel megrakottan jár-kel, Geográfus nagypapa felderíti az Arktiszt, Piskóta nagymama bécsi cukrászdákban kóstol süteményt, ám a legszívesebben mindannyian az unokájukkal játszanak.

Ebben a világban Négyszeröt nagypapa, kezében számológéppel fél szemmel mindig az unokáját figyeli, Altatódal nagymama csodálatos dalokat tud, Tündér nagymamára pedig mindig lehet számítani.

Legyező nagymama még a kínai császárné keréklegyezőjéért sem cserélné el az unokáit, és Pék nagypapa meggyőződéssel vallja, az unokák olyan nélkülözhetetlenek, mint a kenyér.

Minden nagyszülő (igen, Utazóláda nagymama, Játékkártya nagymama, Király nagypapa, Balerina nagymama, Búgócsiga nagymama, Morzekód nagypapa, Lepke nagymama, Szóőrző nagypapa is) tudja ezen a világon, hogy mennyire különleges, egyedülálló és fontos szerep az övé.

Lépj be te is a nagymamák és nagypapák csodálatos világába! Kezdésképpen Csillag nagypapa kékes színű szemével lekacsint a magas égből...

Adatok
ISBN:
9789639869882
Kiadás éve:
2017
ezt is ajánljuk
Vélemények