Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567
Mindenkinek ajánljuk Lakomakönyvünket, aki király szeretne lenni a saját konyhájában, merthogy ki nem szeretne az lenni!
A recepteket kipróbálhatják a sütni-főzni tudó profik éppúgy, mint a kezdők, mivel a receptek összeállításánál arra is figyeltünk, hogy a bonyolultnak tűnő elkészítési módokat érthetően magyarázzuk el. Az étkeket Mátyás király idejéből, a magyar reneszánsz fénykorából idézzük, melyeket az 1490-ig használatos alapanyagokkal és fűszerekkel készítünk. Különösen ügyeltünk arra, hogy a hozzávalók ma is könnyen beszerezhetők legyenek. A tálalásoknál is a reneszánsz lakomák stílusához illő, közös, nagy dísztálakat használjuk, de mellette megmutatjuk azt is, hogyan kell kevesebb vendég részére, egyszemélyes tálalással felszolgálni. Ezek mind-mind fontos velejárói a reneszánsz konyhaművészetnek, hisz nem csak az ízekre, de a látványra és az élvezetre is nagy gondot fordítottak. Faddi Varga János és családja több, mint tíz éve keresi, kutatja, majd készíti el reneszánszkor étkeit. A Nagyszakácsiban megrendezett „Királyi szakácsok versenyén” 1998-ban nyerte el a Királyi Főszakács címet. Családjával azóta is Mátyás-korabeli ételekkel kápráztatja el a vendégeit. A reneszánsz évében éppen tíz éve munkálkodó família örömmel adja közre az elmúlt idők alatt gyűjtött tapasztalatát és étkek receptjeit.