Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Így neveled a sárkányodat 2. Így lehetsz kalóz
Így neveled a sárkányodat 2. Így lehetsz kalóz
2 490 Ft

Így neveled a sárkányodat 2. Így lehetsz kalóz

III. Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős.

2 490 Ft
Részletek

III. Hablaty Harákoló Harald nagyszerű kardforgató, sárkánysuttogó volt, s emellett a valaha élt legnagyobb viking hős. Emlékiratai azonban azokkal az időkkel foglalkoznak, amikor Hablaty még csak egy nagyon is hétköznapi kisfiú volt, akinek nagyon nehezen ment a hősködés. Vajon megtalálja Hablaty Szörnyű Szőrmók kincsét, mielőtt Álnok Alvin ráteszi a kincsre a mancsát? És ha Hablaty kinyit egy dobozt, amelyen az áll, hogy NE NYISD KI, akkor vajon életben marad, hogy elmesélje a történetét? Az emlékiratok második kötetéből azt is megtudhatjuk, hogyan szerezte híres kardját, és hogyan zajlott le első találkozása legnagyobb ellenségével, Őfelségével és Ővérengzőségével, a Számkivetettek Vezérével, és kiderül, milyen rettenetes titkot őriz Szörnyű Szőrmók Kincse.
A kritikusok és a nézők szívét egyaránt elnyerte a DreamWorks Animation produkciójában készült Így neveld a sárkányodat című film. A film alapját szolgáló könyv - Harald emlékiratainak második kötete - egy részletesebb és még színesebb világot mutat be, ahol a filmből már jól ismert szereplők újabb lélegzetelállító kalandokba keverednek.
"A könyvet olvasva az oldalunkat fogjuk a nevetéstől. Csodálatosan megírt regény... minden oldala vicces." Lovereading4kids

Adatok
Kiadó:
DAS könyvek
Szerző:
Cressida Cowell
Oldalszám:
247
ezt is ajánljuk
Vélemények