Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567
A magyar ember még ma is életnek nevezi a gabonát.
A gabona-magvak valóban életek: a búzából, tönkölybúzából, az árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből és kukoricából könnyen elkészíthető ételek változatosak, olcsók, laktatók,tápanyagokban gazdagok. Emiatt nagy jelentőségű e könyv megjelenése. Nyers Csaba szakács, aki elkötelezett híve a természetes konyhának - ősi, szinte feledésbe merült recepteket, A Kárpát-medence népi-paraszti konyhájának ízeit kelti életre, és ezekre alapozza az új gabonaételeit is. A hangsúly a változatos gabona-felhasználáson van, azaz együnk minél többféle gabonát, próbáljunk változtatni az újabb kori helytelen étkezési szokásokon - ez egészségünkre válik. Kútvölgyi Mihály látványos fotói éppen ezt a természetességet emelik ki egyszerűen és étvágygerjesztően.