Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.- Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.