Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Kedves Olvasónk!

 

Szeretettel üdvözjük a webáruházunkban, ahol minden, a könyvebsoltunkban készleten lévő termékünket megtalál.

2022. szeptembere óta Monoron a könyvesboltunk kávézóval bővült és új címen fogadjuk a vendégeinket.
Új címünk Monor, Petőfi utca 7., 0620-417-6567
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9-18 óra, szombaton 9-12 óra.
Monori üzletünk Packeta átvevőhelyként is működik.

2023. májusában megnyitottuk gyömrői könyvesboltunkat. A Zöld Füge mentes bolt és kávézóban várjuk gyömrői olvasinkat egyre növekvő kínálattal, a könyvek mellett djeco játékokkal, helyi palackozott borokkal és kézművek ékszerekkel, szappanokkal.
Új címünk: Gyömrő, Táncsics utca 104., 0620-420-5061
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10-17 óra, szombaton pedig 9-12 óráig.

Mindkét könyvesboltunkban van lehetőség a webáruházban rendelt könyvek ingyenes átvételére. A megrendelt könyveket a Packeta szolgáltatásával tudjuk csomagpontra vagy házhoz küldeni.

Könyvesboltunkban a könyvek mellett eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a helyi kézműves termékek népszerűsítésére, melyet továbbra is fontosnak tartunk. Webshopunkban ezen temékeket (pl.: kézműves bor, házi lekvár, tartósítószer mentes házi szörp, ecet, kézműves mustár, kézműves szappan, kézzel készült ékszerek, dekorációk, kézműves játékok és kézműves ajándékcsomagok) a KÉZMŰVES AJÁNDÉKOK menüpont alatt találhatók.
A könyvek és az egyéb termékek melletti képek feltöltése folyamatos, amennyiben bővebb információt szeretne kérni egy-egy termékről, kérjük, érdeklődjön e-mailen, telefonon vagy üzenetben. Egyedi könyvrendelésre is van lehetőség, amennyiben nem találja a vágyott példányt kínálatunkban. Írja meg, mit keres és beszerezzük: konyv@pillangokiado.hu

Vajdasági kiadók könyveinek magyarországi forgalmazásával is foglalkozunk. Megtalálhatók nálunk a Forum Könyvkiadó Intézet, Életjel Kiadó, Zetna Kiadó és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet kötetei. Amennyiben egy keresett könyvet nem talál a honlapunkon, kérjük, érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Köszönjük, hogy ellétogatott az oldalunkra, szeretettel várjuk üzleteinkben is!
Pillangóék

 

 

Kiemelt ajánlataink