Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Secret - A titok szeretet, egészség és pénz
Secret - A titok szeretet, egészség és pénz
5 990 Ft

Secret - A titok szeretet, egészség és pénz

Bármit megkaphatsz, amit csak akarsz!


Az úttörő bestseller, A Titok szerzőjének mélyreható mesterkurzusa bemutatja, hogyan al-kalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén.


Fedezd fel, hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert. Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül - olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak - Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizuali-záció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához.

Rhonda Byrne A Titok című dokumentumfilm és sikerkönyv alkotója, amelyet több mint ötven nyelvre fordítottak le a mai napig minden idők egyik legkelendőbb bestsellere. Rhonda további négy sikerkönyv szerzője: Az Erő, A Varázslat, A Hős, és A legnagyobb Titok.

5 990 Ft
Adatok
Kiadó:
ÉDESVÍZ KIADÓ
Szerző:
Rhonda Byrne
Oldalszám:
339
ezt is ajánljuk
Vélemények