Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Perspektívarajzolás
Perspektívarajzolás
3 499 Ft

Perspektívarajzolás

Ez az izgalmas könyv mindazoknak szól, akik rajzolni vagy festeni szeretnének - bármilyen műfajban vagy bármilyen közvetítő eszköz segítségével.

3 499 Ft
Részletek

Ez az izgalmas könyv mindazoknak szól, akik rajzolni vagy festeni szeretnének - bármilyen műfajban vagy bármilyen közvetítő eszköz segítségével. Megtanulunk egy sor egyenes vonalat rajzolni, amelyek egy adott ponton találkoznak, megtanuljuk meglátni, mi vesz körül minket és észrevenni, hogy ezek a láthatatlan egyenes vonalak hol is lehetnek.

A könyv nem unalmas elmélet, bár elméleti magyarázat is található benne. Sok érdekes feladat segítségével játékosan és könnyedén tanítja meg a perspektívarajzolást. A speciális "perspektívakamrákkal" egy már meglévő jelenetbe rajzolhatunk tárgyakat úgy, hogy minden a megfelelő nézőpontban maradjon (hasonlóan a 3D-s firkálgatáshoz).

Mire befejezzük a könyvet, tudni fogjuk mi az a perspektíva. Amolyan hatodik érzékké válik majd számunkra - ami megadja azt a szabadságot, hogy kreativitásunkra összpontosíthassunk.

Ingyenesen letölthető gyakorlófeladatokkal.

Adatok
Kiadó:
Móra Könyvkiadó
Szerző:
Matthew Brehm
Oldalszám:
144
ezt is ajánljuk
Vélemények