Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Pap Ágota Innen és túl (Pszichológiai piknik)
Pap Ágota Innen és túl (Pszichológiai piknik)
1 575 Ft

Pap Ágota Innen és túl (Pszichológiai piknik)

Az Innen és túl rövid pszichológiai esszék gyűjteménye, melyek a Hét Nap hetilapban való megjelenés után egy kissé más köntösben látnak most napvilágot. 

1 575 Ft
Részletek

Az írások valamilyen logikai vagy értelmezhető összekapcsolásának eredménye egy olyan hármas egység, amely a teljesség hiánya mellett részben leköveti az egyedfejlődést, de sokkal inkább célja az olyan furcsaságok és szösszenetek felismerése, amelyek gyakran csak felszínes figyelmet kapnak.

   Az első részben, a Gyerekgyurmában, a gyermek meggyúrásának, alakulásának, érésének kérdéseivel foglalkozik a könyv.

   Arról, hogy milyen buktatói, nehézségei vagy akár erőforrásai vannak ennek a felnőttségnek, a Felnőttkori libikókák című második tematikus részben olvashatnak. Témája a komfortzónákon belüli és kívüli területek, mint a boldogságkeresés, a folytonos elégedetlenkedés és önsajnálat, valamint azok a félelmek, amelyek megakadályoznak bennünket a kimozdulásban.

    A harmadik, azaz a Legyünk TÚL rajta rész. Ebben a fejezetben azokra a kérdésekre keresheti olvasó és szerző közösen a választ, amelyek a kapcsolódásokat segítik, meghatározzák azok fejlődését, illetve akadályozzák annak beteljesülését. Az elválás nehézségétől a boldog házasságon át a szakítás és távkapcsolatok jelen kihívásáig.

 

                                                                                                                          (A szerző összefoglalója)

Adatok
Kiadó:
Életjel
Szerző:
Pap Ágota
ezt is ajánljuk
Vélemények