Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

PanDani kalandjai fejlesztő mesesorozat
PanDani kalandjai fejlesztő mesesorozat
3 990 Ft

PanDani kalandjai fejlesztő mesesorozat

PanDani kalandjai olyan kivételes mesekönyvsorozat, melyben minden meséhez fejlesztő feladatgyűjtemény, sok mozgással kísért mondóka és játék is tartozik. A feladatgyűjteményt több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező pedagógus szakemberek állítottak össze.

3 990 Ft
Részletek

A szakemberek azt a célt tartották szem előtt, hogy a 2-6 éves korú gyermekek nagymozgásának, finommozgásainak, kommunikációjának és gondolkodási műveleteinek fejlődését célzottan, de játékos formában, a mesén keresztül, ahhoz kapcsolódva tudja támogatni a szülő, nagyszülő vagy pedagógus.

Gyakran előfordul, hogy a megcélzott négy területből egyik - vagy akár több is - nem a gyermek életkorának megfelelő szintű fejlettséget mutat. Ennek oka az esetek egy részében csupán annyi, hogy a gyermek bizonyos jellegű feladatokat nem végez, nem kap lehetőséget (vagy egyszerűen csak nem megfelelően motivált) annak a gyakorlására. Rohanó, felgyorsult világunkban sajnos egyre kevesebb idő jut a szülőknek a gyermekeikkel való közös játékra, a mesére, annak játékon keresztüli feldolgozására, a mondókázásra, pedig ezek mind elengedhetetlenek a gyermek kiegyensúlyozott fejlődése szempontjából. A négy fejlődési területre meghatározott játékos feladatokkal abban segítjük a szülőt, hogy gyermeke fejlődése harmonikusabb és optimálisabb legyen, tesszük mindezt úgy, hogy közben az egész család számára minőségi közös időtöltést kínálunk a fejlesztő mesecsomaggal.

 

Adatok
ISBN:
pandani01
Szerző:
Kemény Hargita gyógypedagógus, Kiss Bernadett konduktor és Vértes Gabriella logopédus
ezt is ajánljuk
Vélemények