Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Nyuca bestiárium
Nyuca bestiárium
3 999 Ft

Nyuca bestiárium

MI A NYUCA?
Állattani kuriózum vagy evolúciós hiba? 

3 999 Ft
Részletek

MI A NYUCA?
Állattani kuriózum vagy evolúciós hiba? Tündérmese vagy önálló életre kelt, beteges vicc? Totemállat vagy elrontott graffiti? A béke angyala vagy népek nemezise? A legpuhább plüss vagy jószágra leselkedő vad? Isteni teremtmény vagy sátáni kreatúra? Múzsa vagy métely? Idea vagy pörkölthús? Dead or alive?

ÉS EZ A KÖNYV?
A kutatói elszántság diadala vagy megszállott elméket elnyelő örvény? A magyar belletrisztika remeke vagy hatkezes irodalmi öngyilkosság?

Egy biztos, a nyucák sokfélék, akárcsak ez a bestiárium. Szerzői korokon és kultúrákon át, mítoszok és dokumentumok sűrűjében nyomoznak e tájainkon őshonos, titokzatos lény után. Olyan kalandra hívják a fiatal és felnőtt olvasókat, mely során néha azt sem könnyű eldönteni, hol kezdődik a macska és hol ér véget a nyúl. De pont ezért lenne hiba kihagyni!

Szerzőink - Dániel András többszörös Szép Magyar Könyv és Év Gyermekkönyve-díjas grafikusművész, író, Kollár Árpád József Attila-díjas költő, meseíró és Csepregi János Junior Prima-díjas író - ebben a nagy lélegzetű közös műben szórakoztató formában nyúlnak a Kárpát-medence hiedelemvilágát magába sűrítő titokzatos figurához, a nyucához.

A könyvet Nagy Norbert grafikusművész illusztrálta.

Adatok
ISBN:
9789635092956
Kiadó:
SCOLAR KIADÓ KFT.
Szerző:
Csepregi János - Dániel András - Kollár Árpád
Oldalszám:
229
ezt is ajánljuk
Vélemények