Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

Joe Biden_ A normalitás embere
Joe Biden_ A normalitás embere
3 600 Ft

Joe Biden_ A normalitás embere

Joseph R. Bident, Barack Obama alelnökét nevezték már a legszerencsésebb embernek - és a legszerencsétlenebbnek is. 

3 600 Ft
Részletek

Joseph R. Bident, Barack Obama alelnökét nevezték már a legszerencsésebb embernek - és a legszerencsétlenebbnek is. Szerencsés, mert ötven évnyi töretlen pályafutása a Fehér Házig vitte, és szerencsétlen, mert ezt a fél évszázadot fájdalmas személyes veszteségek és mély csalódások kísérték.

Noha Joe Biden életét drámai események alakították, a hajtóerőt hozzá olyan eltökéltség adta, amely a politika legfelső köreiben is ritka: a szembenézés a tévedésekkel, az emberi fogyatékosságokkal és a sorsfordulatokkal. Saját próbatételei mély empátiát fejlesztettek ki benne a küszködő emberek iránt, és ez a tulajdonság nélkülözhetetlen akkor, amikor az amerikai nemzet évtizedek óta legnehezebb időszakát éli át.

Evan Osnos, a The New Yorker újságírója hosszú interjúkat készített Bidennel és másokkal, köztük Barack Obamával és a Biden család tagjaival. A bennfentes, érdekes és hiteles könyv megjeleníti az elnökjelölt hosszú és eseménydús szenátusi pályafutását, nyolcéves alelnöki megbízatását, a mellőzöttség éveit, amikor 2016-ban a demokraták Hillary Clinton mögé álltak, és a döntést, hogy harcba száll az elnökségért Donald Trumppal.

Adatok
Kiadó:
Kossuth Kiadó Zrt.
Szerző:
Evan Osnos
Oldalszám:
221
ezt is ajánljuk
Vélemények