Facebook
Házhozszállítás

Hírlevél
JoobleTermékajánló
Szűrés
Kiadó
Szerző
Oldalszám
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Gréta garbója

-10%
Gréta garbója
2 800 Ft
Akció: 2 520 Ft
Versek óvodásoknak - Versek óvodásokról
 • Finy Petrát eddig meséiről és felnőtteknek írt verseiről ismerhettük. Ebben, az óvodásokat témájául választó kötetben gyerekhez és felnőtthöz egyszerre szól, a tőle megszokott kiváló humorral és eredeti szóhasználattal.
  A versek hétköznapi élethelyzeteket dolgoznak föl, mint pl. az ovis szerelem, a kistestvér várása, az otthoni rosszalkodás vagy a felnőttek dühöngése.
  Lackfi János ezekkel a szavakkal ajánlja a kötetet: „Finy Petra kicsit másképp használja a szavakat, mint szoktuk, ettől aztán a szavak is kicsit másképp használják a világot, mint ahogy szokták. Ettől aztán kicsit megbillen a világ, pontosan úgy, mint a hinta vagy a repülő, és rögtön az égbe is repülünk vele. [...] és láthatunk csodát, mégpedig csupa pontosan ugyanolyan csodákat, amilyeneket otthon is láthattunk volna, ha egy kicsit jobban kinyitjuk a szemünket. Vagy egy kicsit jobban behunyjuk.”
  A versekhez tökéletesen illeszkednek Holló Anna humoros, részletgazdag képei.
  A könyvet elsősorban óvodás gyerekeknek és főleg szüleiknek ajánljuk, bár garantáltan az egész családnak remek szórakozást nyújt!
 • ISBN
  9789639869097
  Kiadás éve
  2009
  Kiadó
  Naphegy Kiadó
  Szerző
  Finy Petra
  Oldalszám
  88
  Cikkszám
  944443
Webáruház készítés