Facebook
Házhozszállítás

Hírlevél
JoobleTermékajánló
Szűrés
Kiadó
Szerző
Oldalszám
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Termék részletek


Fekete normalitás

Fekete normalitás
2 490 Ft
 • Képzelj el egy tízemeletes épületet, amely lángokban áll, te pedig a legfelsőbb szinten szemléled a szörnyűségeket. Mindenki más meghalt körülötted, a tűz egyre közelít, teljesen egyedül érzed magad, pillanatokon belül te is a forróság martalékává válsz. Kinézel az ablakon, és ott is a feketeséget látod, de akkor eszedbe jut, ez talán egy könnyebb megoldás, nem lesz olyan fájdalmas, abban a pillanatban, ahogy földet érsz, megszűnsz."
  Fehér Miklós (a regény írója)
  Abban az évben születtem, amikor meghalt Kurt Cobain és megszületett Justin Bieber. Kicsit szégyellem magam emiatt, azóta próbálom jóvátenni a dolgokat. Polihisztor szeretnék lenni egy polihisztormentes világban. (Újság)írok, olvasok, tanulok (valamit mindennap). Időnként terápiás jelleggel kerülnek be dolgok az életembe, aztán eltűnnek. Ami marad, az boldoggá tesz. Az írás maradt.
  Kincses Endre
  Jelenleg Pécsett tanuló grafikus vagyok, aki amúgy Vajdaságban lakik. Tanulom, hogy ne önkényesen tagoljam a szavakat. "Feltett szándékom megdöbbentést kelteni" (ezt egy filmből loptam). Írok is meg olvasok is, de nem úgy, mint Fehér Miki. Ennek az alkotásnak boldog grafikusa voltam, aki minden firkát felnyalt, és adott ennek az írott műremeknek az egészébe. "Mert ha az a Fiú nem teszi meg, én nem lennék itt" (ezt meg a regényből loptam).
 • Kiadó
  Forum Kiadó
  Szerző
  Fehér Miklós
  Oldalszám
  128
  Cikkszám
  157238
Webáruház készítés