Köszöntünk, Kedves Olvasó!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/417-6567

A közellenség
A közellenség
3 690 Ft

A közellenség

Szeptember 11-ét követően az Egyesült Államok történelme egyik legtitkosabb és legveszélyesebb alkuját kötötte. 

3 690 Ft
Részletek

Szeptember 11-ét követően az Egyesült Államok történelme egyik legtitkosabb és legveszélyesebb alkuját kötötte. E szerint az USA úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a támadók szinte kivétel nélkül szaúdi állampolgárok voltak, és inkább az afganisztáni és az iraki büntetőhadjáratokkal tereli el az amerikaiak figyelmét. Cserébe Fejszál király leszámol az összeesküvőkkel Szaúd-Arábiában, és nem zárja el az olajcsapot.
Amikor a király unokaöccséről derül ki, hogy támogatja az Iszlám Államot, az elnök ráébred, hogy a szaúdiak soha nem is akarták betartani az egyezségüket. Úgy dönt, hogy határozott figyelmeztetést küld a szaúdi palotának, és Mitch Rapp a legmegfelelőbb ember az üzenet kézbesítésére. Az azonban nem derülhet ki, hogy az Egyesült Államok vezetése egy szövetségese ellen fordult. Rapp tehát magára lesz utalva.

Rapp a történelem legmodernebb vadászterületének középpontjában találja magát. Ám egy újabb alku következtében az amerikai hírszerző ügynökség is volt ügynöke ellen fordul. Vajon sikerül Rappnek időben megoldani a konfliktus, és tisztára tudja mosni a nevét?

Adatok
ISBN:
9789634523154
Kiadó:
GENERAL PRESS KIADÓ
Szerző:
Vince Flynn - Kyle Mills
Oldalszám:
335
ezt is ajánljuk
Vélemények