Könyvajánló

Könyvet keresel? Bízd ránk és spórolj időt, pénzt.

Kedves Olvasóink!

Szeretettel üdvözlünk a webáruházunkban, melyet azért hoztunk létre, hogy segítsük a környékünkön élők könyvhöz jutását.
A kínálatunkat folyamatosan bővítjük, de ahogyan eddig a könyvesboltban, így a webes felületen is folytatjuk a könyvbeszerzéseket. Azaz, ha szükséged van valamire, akár e-mailen, telefonon, üzenetben jelzed, hogy mit szeretnél, mi pedig beszerezzük. Hogy miért jó ez? Mert nem neked kell utána járnod, hogy hol is kapható, időt és pénzt spórolsz azzal, ha ránk bízod. Mi telefonálunk, keresünk-kutatunk, elmegyünk érte, ha kell, több helyre is. Neked csak annyi a dolgod, hogy átvedd a könyvet/könyveket.

A webáruház elindításával egy új szolgáltatást is útjára bocsátunk. Mostantól igénybe vehető a helyi házhoz szállítás. Ez annyit jelent, hogy a megrendelt könyveket, kézműves termékeket Monor közel 20 km-es körzetében egységesen, csomagonként 300 Forintos szállítási díj ellenében házhoz szállítjuk. Jelenleg a következő településekre szállítunk: Bénye, Csévharaszt, Gomba, Gyömrő, Káva, Maglód, Monor, Monorierdő, Nyáregyháza, Pánd, Péteri, Pilis, Úri, Üllő, Vasad, Vecsés.

Könyvesboltunkban eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a helyi kézművestermékek népszerűsítésére, melyet továbbra is fontosnak tartunk. A legtöbb kézműves termék – babaholmik, patchwork technikával készült táskák, babák, ékszerek – egyedi darab. Nagyon figyelünk rá, hogy ne fordulhasson elő olyan eset, hogy a megrendelt termék a rendelés idejére elfogy, de hiba becsúszhat. Ezért előre is elnézést kérünk.

A könyves kínálat jelenleg a jéghely csúcsa, nem teljesen fedi a könyvesbolti kínálatunkat, de folyamatosan töltjük a webáruházat. Minden kérdésre, kérésre szívesen válaszolunk.

Szeretettel látunk,
Pillangó Könyvesbolt

 

 

Mesés kincsek lelőhelye

Gyerekkönyvek, mesekönyvek, Monor és környéki finomságok,
egyedi termékek, értékes könyvek felnőtteknek.

Különleges pillanatokat csempészünk a mindennapokba

Helyi termelésű, kézműves ajándékok,
szeretteinknek, de akár saját magunknak.

Vajdasági irodalom

Bő választék, saját kiadású kötetek
és szenvedély a vajdasági könyvek iránt.

Rendezvények

Könyvbemutatók, dedikálások,
kézműves vásárok, termékkostolók.

Személyesen ajánljuk

Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt
Pillangó Könyvesbolt